Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ντιλέινι: «Έμαθα τα καλύτερα για την Κουμπάν»

Τα καλά λόγια που άκουσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, τον οδήγησαν να πει το «ναι» στη ρωσική ομάδα, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ντιλέινι: «Έμαθα τα καλύτερα για την Κουμπάν»
Μόνο καλά λόγια είχε ακούσει για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Μάλκολμ Ντιλέινι και γι’ αυτό απάντησε θετικά στην πρότασή της. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας του Κράσνονταρ τόνισε πως έπρεπε να… παλέψει με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για να αποσπάσει την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ για το διετές (1+1) συμβόλαιό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Λοκομοτίβ. Με όποιον μίλησα για να πάρω πληροφορίες για την ομάδα, έμαθα τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος πως με την ομάδα που χτίζεται στην Κράσνονταρ, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους μεγάλους στόχους μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, είπε: «Ο Ντιλέινι είναι ένας δυνατός, ενδιαφέρον και νεαρός παίκτης. Είναι σημαντικό πως τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Ευρώπη και μάλιστα κατακτώντας τίτλους. Όλο αυτό τον καιρό ανέπτυξε το πνεύμα του νικητή και γι’ αυτό θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα μας. Τον παρακολουθούσα από τότε που αγωνιζόταν στη γαλλική Σαλόν και είχα διαπιστώσει τις δυνατότητές του. Από τότε γινόταν όλο και καλύτερος και θα γίνει και πιο πολύ, τώρα στη Λοκομοτίβ».

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου από το Κράσνονταρ, Αντρέι Βέντιστσεφ, ανέφερε: «Ο Ντιλέινι ήταν από τα “hot” ονόματα στην αγορά και γι’ αυτό είχαμε να ανταγωνιστούμε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες για να τον αποκτήσουμε. Θεωρώ πως συγκαταλέγεται στα καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις “1” και “2” στην Ευρώπη και γι’ αυτό πιστεύω πως θα δυναμώσει αρκετά την ομάδα μας. Λόγω του Ντιλέινι έχουμε υψηλές βλέψεις και αυτό ελπίζουμε να δούμε και στην ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: