Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μετά τον Μπέο, ο επόμενος κασετο-δήμαρχος!!

Φοβερή αποκάλυψη του Αποδυτηριάκια στον sportdog για "βόμβα" που θα σκάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για τα νέα μέτρα της Τρόικας... Έχει βρωμίσει η πιάτσα ότι σήμερα-αύριο θα βγουν κασέτες μ΄ όλα τα είδη μουσικής. Μαγνητοφωνημένες συνομιλίες ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Ότι η ΕΥΠ, η κρατική υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε κοντά στα 800 τηλέφωνα παραγόντων, διαιτητών, δημοσιογράφων για να εντοπίσει εστίες διαφθοράς, και για χειραγώγηση αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.
Μιλάω για ανεύθυνα(;) ψιθυρίσματα, όχι για υπεύθυνες πληροφορίες. Λέγεται, λοιπόν, κυκλοφορεί και από στόματα επώνυμων του χώρου, ότι έχει μαζευτεί υλικό γαργαλιστικό, που θα βγει στον αέρα, πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα της τρόικας. Για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, να ξεχάσει τον πόνο του και να του κλέψουν την προσοχή τα σκάνδαλα στην μπάλλα.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στον προηγούμενο γύρο, πριν από τρία χρόνια, τότε που είχε βουίξει ο τόπος με τις κασέτες για τα στημένα ματς, ο Μπέος πήγε φυλακή, όμως όταν βγήκε τον περίμενε η δημαρχία Βόλου.
Λέτε; Να έχουμε κάποιον άλλον κασετοδήμαρχο; Πιθανόν να είναι κασετοβουλευτής.

Γιατί ο Αλαφούζος τα έχωσε στον Σάντος, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μία. Πώς να κάνει μεταγραφές; Και από πού να βρει λεφτά ο Αλαφούζος, γι' αυτό βρήκε δουλειά κάνοντας υψηλή κριτική στον Σάντος. Ιστορίες για ζώα μέσα σε κλουβιά.
Λεφτά έχει ο Μαρινάκης, όμως πολύ σωστά πρώτα κυττάει να πουλήσει και μετά θα αγοράσει. Μανωλάς και Χολέμπας είναι για σπρώξιμο. Γιατί, όχι.
Πρώτα αυτοί οι δύο μουντιαλικοί διεθνείς θα παραχωρηθούν, αν θα παραχωρηθούν, κι αυτό θα εξαρτηθεί από τις προσφορές των ενδιαφερόμενων. Και μετά ο Ολυμπιακός θα κάνει τη μεγάλη κίνηση. Την απόκτηση τουλάχιστον ενός ονόματος. Αυτό είναι το σχέδιο.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: