Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πήρε το διαρκείας ο Γκάλης!! (pics)

4603
Στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (03/07) ο Νίκος Γκάλης, παραλαμβάνοντας το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά και συζητώντας με τα μέλη της Διοίκησης και το προσωπικό των γραφείων.
Οι δηλώσεις του Νίκου Γκάλη στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, όπως πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι Αρειανοί την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μία ημέρα και μια μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται χωρίς τον κόσμο. Άρα, είναι παράκληση προς όλους να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρει το δρόμο της και χωρίς τον κόσμο της, δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά.
Θα είμαι κι εγώ κοντά, όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Βλέπω ότι και ο Πρόεδρος και όλα τα παιδιά, προσπαθούν να κάνουν την ομάδα να τη σέβεται πρώτα ο φίλαθλος κόσμος και από εκεί και μετά να βάλουμε τις βάσεις αν μπορούμε, ώστε αργότερα να γίνει ο ΑΡΗΣ και πάλι μεγάλος» και ερωτηθείς για το αν αισθάνεται στρατιώτης του ΑΡΗ, απάντησε:
«Ήμουν στρατιώτης μια ζωή στον ΑΡΗ, έτσι ένιωθα και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζήτησαν από τη Διοίκηση αν μπορώ να βοηθήσω. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ, για να ξαναβρεί ο ΑΡΗΣ το δρόμο του».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: