Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Έπαιξε και απομακρύνεται ο «Σίφο»!

Όχι απλώς συμμετέχει στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας, αλλά έπαιξε και σε φιλικό της ομάδας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αρνητικός «οιωνός» για τον Παναθηναϊκό, που έχει δώσει διορία ως την Κυριακή.

Έπαιξε και απομακρύνεται ο «Σίφο»
Μειώνονται, όπως φαίνεται, οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να διατηρήσει στις τάξεις του τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός όχι απλώς συμμετέχει πλέον στην προετοιμασία της Ντιναμό Μόσχας, όπου ανήκει, αλλά υπολογίζεται κιόλας.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο 29χρονος άσος χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, μάλιστα σε όλη τη διάρκεια, του φιλικού αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία (νίκη 3-2 για τη ρωσική ομάδα).

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την Πέμπτη το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Πολωνία (3-13 Ιουλίου) και οι ελπίδες η Ντιναμό Μόσχας να αποδεσμεύσει τον «Σίφο» είναι λίγες, αφού θα πρέπει να τον αποζημιώσει.

Οι «πράσινοι», με τα προκριματικά του Champions League να πλησιάζουν, θέλουν να αποκτήσουν στόπερ το συντομότερο δυνατό και βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτες, δίχως όμως ακόμη αποτέλεσμα και ο χρόνος πλέον πιέζει.

Για τον Σίλντενφελντ θα περιμένουν μέχρι την Κυριακή κι έπειτα θα στραφούν οριστικά σε άλλες λύσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: