Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Θαύμα… Τζίνι!!

Το νέο μεγάλο αστέρι του γυναικείου τένις είναι εδώ! Η Τζίνι Μπουσάρ στα 20 της χρόνια προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό grand slam και θα διεκδικήσει την κούπα του Wimbledon.

Θαύμα… Τζίνι!
To next best thing του γυναικείου τένις επιβεβαίωσε τον «τίτλο» του! Η εξαιρετική Τζίνι Μπουσάρ επικράτησε 2-0 σετ (7-6, 6-2) του… φαβορί στα χαρτιά, Σιμόνα Χάλεπ και πέρασε θριαμβευτικά στον τελικό του Wimbledon!

Η 20χρονη είχε φτάσει στα ημιτελικά στο προηγούμενο Αυστραλιανό Όπεν, στην ίδια φάση στο πρόσφατο Roland Garros κι αυτή την φορά πήγε ένα βήμα... παρακάτω! Έτσι, κατάφερε να γίνει η πρώτη Καναδή που συμμετέχει σε έναν τελικό major τουρνουά, θέλοντας να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της το Σάββατο, νικώντας και την Πέτρα Κβίτοβα (Νο6, νικήτρια το 2011) για να σηκώσει το τρόπαιο.

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με την Μπουσάρ στις λεπτομέρειες να το παίρνει στο tie break, ενώ στο δεύτερο, δεν βρήκε σχεδόν καμία αντίσταση και με το άκρως επιθετικό της παιχνίδι έφτασε εύκολα στη νίκη, ύστερα από 1 ώρα και 38 λεπτά κι αφού χρειάστηκε εν τέλει έξι match point για να σηκώσει τα χέρια της ψηλά και να πανηγυρίσει! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: