Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ave King Roger!!

Ολοταχώς για το όγδοο στέμμα του στο Wimbledon πάει ο Ρότζερ Φέντερερ! Ο «βασιλιάς» πήρε τον ελβετικό «εμφύλιο» κόντρα στον... αδιάθετο Στανίσλας Βαβρίνκα και πέρασε στα ημιτελικά.

Ave King Roger!
Δύο βήματα πριν πετύχει τον μεγάλο του στόχο βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ! Ο «βασιλιάς» ήταν ο μεγάλος νικητής στον ελβετικό «εμφύλιο» με τον Στανίσλας Βαβρίνκα και κάνοντας την ανατροπή, πήρε την πρόκριση με 3-1 σετ (3-6, 7-6, 6-4, 6-4) για τα ημιτελικά του Wimbledon.

Ο «Σταν» έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση, αλλά ο κάτοχος επτά τροπαίων στο λονδρέζικο grand slam πήρε το καθοριστικό δεύτερο σετ στο tie break, ισοφάρισε και... φόρτσαρε!

Στη συνέχεια ο 29χρονος αντίπαλός του χρειάστηκε ιατρικό τάιμ-άουτ, έδειχνε να μην πατάει καλά πλέον και φυσικά ο μεγάλος συμπατριώτης του –που αγαπάει τόσο πολύ την χορτάρινη επιφάνεια- δεν θα μπορούσε να μην φέρει... τούμπα το ματς και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Έστω κι αν πήγε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα, όταν σέρβιρε για την πρόκριση και χρειάστηκε να σώσει ένα break point και να δαπανήσει τέσσερα match point προτού τελικά πετύχει το στόχο του, ύστερα από 2 ώρες και 36λεπτά.

Ο Φέντερερ θα βρεθεί συνολικά για 35η φορά σε ημιτελικό major τουρνουά, ελπίζοντας να ξεπεράσει και το εμπόδιο ενός εκ των Κύργιου-Ράονιτς (σε εξέλιξη) για να δώσει μετά τον υπέρ πάντων αγώνα για το όγδοο τρόπαιό του στο All England Club και 18ο συνολικά σε grand slam! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: