Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

«Χαμένοι στην μετάφραση…»

Αντώνης Μήνου
Στον Arena FM 89,4 μίλησε τo μέλος του τεχνικού τιμ και πρώην διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Μήνου για το ταξίδι στην Βραζιλία και την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στο πέναλτι του Γκέκα, στον Γιώργο Καραγκούνη και στον Ορέστη Καρνέζη αλλά για τις δηλώσεις του Πορτογάλου τόνισε ότι πολλές φορές στις μεταφράσεις δημιουργούνται προβλήματα.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το πέναλτι του Γκέκα: «Εκτελέστηκε καλά, δεν ήταν κακό πέναλτι. Και μην ξεχνάμε ότι δεν χάθηκε η πρόκριση εκεί. Αν το έβαζε δεν θα προκρινόμασταν. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εκεί, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι τουλάχιστον στην παράταση. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση».
Για τις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος με «καρφιά» προς τους ποδοσφαιριστές: «Εγώ δεν έχω αυτή την αίσθηση, και δεν άκουσα τον Φερνάντο Σάντος να κάνει τέτοιες δηλώσεις, τώρα το τι μεταφέρεται από την Πορτογαλία δεν το ξέρω. Η μετάφραση πολλές φορές δημιουργεί ανάλογα προβλήματα, δεν μπορώ να το δεχτώ ότι μερικοί παίκτες δεν ήθελαν, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν για το καλύτερο».
Για τον Καραγκούνη και την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική: «Την  ώρα του φαγητού ο Καραγκούνης ανακοίνωσε ότι σταματάει από την Εθνική ομάδα, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, υπήρχε μεγάλη συγκίνηση αλλά ήταν πολύ λογικό καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που σύνδεσε την ζωή του και την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Εθνική ομάδα».
Για την κατάσταση του Καρνέζη στο παιχνίδι με τον Κόστα Ρίκα: «Από την στιγμή που αποφασίστηκε να παίξει σημαίνει ότι ήταν καλά. Τώρα δεν είμαι υπεύθυνος εγώ σε αυτό το κομμάτι, δεν είμαι προπονητής τερματοφυλάκων. Αλλά τον είδα και στην προπόνηση ήταν μια χαρά. Ο Καρνέζης εκτός από το γκολ δεν είχε καθόλου δουλειά στο παιχνίδι και ίσως αυτό επηρέασε. Ο Νάβας ήταν σε εγρήγορση γιατί χρειάστηκε πολλές φορές».
Για τον Φερνάντο Σάντος : «Αυτό που ξέρω είναι ότι περισσότερο θέλει να ασχοληθεί με ομάδα. Από Εθνικές ομάδες πάντως έχει αρκετές προτάσεις αλλά από αυτά που μου έχει πει , θέλει να συνεχίσει σε ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: