Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ξαναρώτησαν για Χολέμπας!!

Στην Μπεσίκτας εντυπωσιασμένοι από τις εμφανίσεις του Χολέμπας στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα έκαναν και πάλι την κρούση τους για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ξαναρώτησαν για Χολέμπας
Κρούση για τον Χοσέ Χολέμπας έκανε η Μπεσίκτας μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του ακραίου αμυντικού του Ολυμπιακού με την Εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ.

Αυτό αναφέρει σήμερα η στήλη «Τρελός του Χωριού» στο σημερινό φύλλο της Sportday.

«Το περασμένο καλοκαιράκι οι Τούρκοι είχαν φτάσει μια ανάσα από την απόκτησή του. Έκαναν όμως λάθος να πιστεύουν πως θα τον αγόραζαν με 1,5 εκατομμύριο, επειδή τον είχαν πλευρίσει και νόμιζαν πως αργά ή γρήγορα, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποχωρούσαν και θα έλεγαν το ναι, σ' αυτά τα λεφτά. Ο Ολυμπιακός δεν υποχώρησε, κράτησε τον παίκτη και με το Μουντιάλ που έκανε ο Χοσέ, η τιμή του εκτοξεύτηκε» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει:

«Δεν έμαθα πόσα χρήματα ζήτησαν τώρα από τον Ολυμπιακό, για να δώσουν τον Χολέμπας στην Μπεσίκτας. Αυτό που έμαθα είναι πως όταν οι Τούρκοι άκουσαν την τιμή, τους βγήκε ο μπακλαβάς από τη μύτη. Επαθαν ζημιά. Και κατάλαβαν πως το πουλάκι έχει πετάξει», καταλήγει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: