Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ικανοποιημένος ο Αναστασιάδης!!

Ευχαριστημένος απ’ την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό για φέτος κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τις αλλαγές στο δεύτερο.

Ικανοποιημένος ο Αναστασιάδης
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Παρά την ήττα με 2-1, ο τεχνικός του «δικέφαλου» εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το ότι οι παίκτες ακολούθησαν το πλάνο που τους είχε ζητηθεί, τονίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τη σημερινή εμφάνιση. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, όμως καλύτερα να γίνονται τώρα για να τα συζητάμε και να τα διορθώσουμε, παρά να γίνουν αργότερα».

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν: «Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, είτε απ’ την Κ20, είτε απ’ την ομάδα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα που ζητάμε, προς το παρόν. Στα βασικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά».

Για το πρώτο φιλικό: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, ακολουθήσαμε ένα πλάνο που είχαμε δουλέψει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αλλάξαμε σύστημα για να δούμε κι άλλα πράγματα, όμως κάναμε λαθάκια που θα μπορούσαμε να είχαμε πληρώσει. Παίξαμε με άλλο σύστημα, γιατί ήθελα να δω περισσότερα πράγματα. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, όμως πρέπει να δοκιμάσουμε και διαφορετικά».

Για το ρόστερ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτά τα παιδιά και μ’ αυτά δουλεύουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Μην ξεχνάτε ότι λείπουν είκοσι παίκτες από το περσινό ρόστερ. Θα φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: