Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σαμπέγια: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Αντίπαλο που προκαλεί φόβο χαρακτήρισε τη Γερμανία ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια τονίζοντας πως η Αργεντινή θα χρειαστεί να πιάσει τέλεια απόδοση για να κερδίσει στον αποψινό τελικό.

Σαμπέγια: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»
Ωμός ρεαλισμός ή… μπλόφα; Ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια δήλωσε πως η Γερμανία αποτελεί για την ομάδα του αντίπαλο που προκαλεί φόβο, ενώ πρόσθεσε πως η Αργεντινή θα χρειαστεί να πιάσει τέλεια απόδοση για να κερδίσει στον αποψινό τελικό του Μουντιάλ.

«Η Γερμανία είναι σπουδαία ομάδα. Πέρα από την οργάνωση και τη νοοτροπία που ανέκαθεν χαρακτήριζε το γερμανικό ποδόσφαιρο, διαθέτουν και κάποιους παίκτες με… λάτιν αίσθηση της μπάλας. Επιπλέον έχουν καθιερώσει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού εδώ και χρόνια. Σίγουρα είναι ένας αντίπαλος να τον φοβάσαι. Η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή, αλλά ξέρει καλά πως έχει απέναντί της έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα πρέπει να πιάσουμε τέλεια απόδοση για να τους κερδίσουμε», τόνισε ο 59χρονος προπονητής.

Όσο για τον Λιονέλ Μέσι, είπε: «Η ομάδα και οι μονάδες μας τρέφονται ο ένας από τον άλλο και δημιουργούν αυτή την αλυσίδα. Ο Μέσι έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία. Ό,τι άλλο κάνει από εδώ και πέρα απλώς θα προστεθεί στα επιτεύγματά του. Είναι ήδη πάντως μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: