Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Εν αναμονή του εξτρέμ!!

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον ΠΑΟΚ για την έλευση του ενός εκ των ακραίων φορ που έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Αβέβαιο είναι το φιλικό με Νάπολι. Τι γίνεται με τον Ιτάνζ.

Εν αναμονή του εξτρέμ
Στον έναν από τους ακραίους επιθετικούς που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει οι ιθύνοντες του συλλόγου, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει δώσει την έγκρισή του για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να είχε συμφωνήσει προφορικά με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος είναι Ευρωπαίος και νεαρός σε ηλικία.

Ωστόσο, η καθυστέρηση για το «Ο.Κ.» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είχε αναγκάσει τον ποδοσφαιριστή να μπει σε σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά», και ο πρόεδρος του συλλόγου χρειάστηκε να του μιλήσει για αρκετές ώρες στο τηλέφωνο για να τον μεταπείσει.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Βρύζας να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για να μιλήσει μαζί του από κοντά και να του δείξει πόσο τον θέλει, έχοντας ως στόχο να τον φέρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη και εκεί να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Μένουν οι υπογραφές

Πριν από μερικές μέρες στην Ιταλία είχε γραφτεί ότι η Νάπολι θα αντιμετωπίσει την 1η ή τη 2η Αυγούστου τον ΠΑΟΚ στο «Σαν Πάολο», αλλά οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι δεν έχουν συμφωνήσει οριστικά με τους Ναπολιτάνους. Έχουν υπάρξει συζητήσεις, αλλά δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές και ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει το συγκεκριμένο φιλικό.

Φτάνει και ο Ιτάνζ

Σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ και ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έχει ενημερώσει ότι μπορεί να καθυστερήσει η άφιξη του στην Ολλανδία εξαιτίας ενός προβλήματος που υπάρχει στο Καμερούν με τις αεροπορικές εταιρείες. Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα είναι ο Αφρικανός τερματοφύλακας στο Ούστερμπεκ, όπου θα έχει συζήτηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη για το μέλλον του στην ομάδα ή θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: