Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ζητείται επειγόντως ρευστό στον Άρη!!

Η αδυναμία ρευστότητας απασχολεί σε πρώτο βαθμό τους διοικούντες τον Άρη, με τις μεταγραφικές υποθέσεις να έχουν πάει πίσω. Από Δευτέρα τα ραντεβού με Καλί, Κύργια, Μανιά.

Ζητείται επειγόντως ρευστό στον Άρη
Το νούμερο ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον Άρη είναι η έλλειψη ρευστότητας, ο οποίος είναι,άλλωστε, και ο ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια της διοίκησης να κλείσει κάποια θέματα.

Το ταμείο είναι... μείον στη ΠΑΕ, με τους μοναδικούς πόρους που υπάρχουν να είναι τα έσοδα προέρχονται από τις κάρτες διαρκείας, που διατίθενται καθημερινά, και σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για την κάλυψη των άμεσων αναγκών.

Αυτή ήταν η αιτία που δεν ανακοινώθηκε ο Καλί, που αναβάλλεται συνεχώςτο ραντεβού με τους Μανιά και Κύργια, που μόλις προχθές καταβλήθηκαν οι προκαταβολές για να κλείσει το αθλητικό κέντρο στο Πράβετς, που δεν υπήρξε ανακοίνωση για συμφωνία με τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή, παρ' ότι συμφώνησε με τον Καλαϊτζίδη, και φυσικά που δεν υπάρχουν εξελίξεις στις άλλες υποθέσεις.

Η διοίκηση, πάντως, είναι σίγουρη πως σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα οι συμφωνίες για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τη θύρα επτά (1.000 εισιτήρια θα λάβει η «Ελληνικός Χρυσός») και κάποιες άλλες μικρότερες που οι προκαταβολές τους θα δώσουν «ανάσα»στα ταμεία.

Σύντομα, όμως, η διοίκηση θα κληθεί να βρει λύση με την εφορία και τους πρώην πιστωτές της, με την ανησυχία να είναι έντονη για το κατά πόσο θα μπορέσει η ΠΑΕ καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Στην Αθήνα τα ραντεβού με Μανιά, Κύργια

Την ερχόμενη εβδομάδα, στην Αθήνα, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον εκπρόσωπο των Μιχάλη Μανιά και Μιχάλη Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Ο πρόεδρος του Άρη είχε ούτως ή άλλως προγραμματισμένο ταξίδι στη πρωτεύουσα, για να έχει επαφές για το τηλεοπτικό αλλά και για άλλες πιθανές χορηγίες.

Ως τότε ο Στεφανίδης ελπίζει πως θα υπάρξουν εξελίξεις και θα μπορέσει να έχει στα χέρια του κάτι πιο χειροπιαστό στα χέρια του για να πείσει τους δυο ποδοσφαιριστές και εντέλει να ανανεώσουν.

Αύριο τα τυπικά του Κάλι

Για αύριο κλείστηκε το νέο ραντεβού με τον Σιρίλ Καλί, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει και τυπικά το θέμα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: