Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σειρά έχουν οι επόμενοι!!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νταμπίζας ρίχνει το βάρος στις επαφές για τον Αμπέντ, τον Ρόσι και τον αντικαταστάτη του Καπίνο.

Σειρά έχουν οι επόμενοι
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Χθες επήλθε συμφωνία ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Ντιναμό Μόσχας, η οποία παραχωρεί τον Κροάτη στόπερ ως δανεικό και όχι ως ελεύθερο, αν και αυτό επιθυμούσαν ο παίκτης και η ομάδα του Αναστασίου.

Ο 29χρονος άσος αναμένεται να έρθει για τις υπογραφές και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. Όσον αφορά στους όρους της συμφωνίας, οι δύο σύλλογοι θα μοιραστούν το συμβόλαιο του διεθνούς κεντρικού αμυντικού με τους Ρώσους, που αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Όπως γράφει η SportDay, τις μέρες που ο «Σίφο» προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό, ο Νίκος Νταμπίζας είχε μιλήσει ήδη με τέσσερις παίκτες, με τους δύο να είναι κοντά και τις άλλες υποθέσεις να μην προχωρούν (ο ένας ήθελε να μείνει στο εξωτερικό και ο άλλος προέβαλε υψηλές απαιτήσεις).

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» περιμένουν τα αποτελέσματα των επαφών του Μεχντί Αμπέντ και του μάνατζέρ του με τη διοίκηση της Νιούκαστλ, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση και αυτής της υπόθεσης.

Παράλληλα, ο Νταμπίζας αναμένεται να ασχοληθεί πιο ενεργά με την απόκτηση ενός μέσου, με τον Φαούστο Ρόσι της Γιουβέντους να είναι ο πρώτος στόχος. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει αρκετές πιθανότητες να τον πάρει ως δανεικό, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί και αντικαταστάτης του Στέφανου Καπίνο.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, υπάρχουν μία-δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων με τους οποίους το «τριφύλλι» μιλάει και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν σημειωθεί εξελίξεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: