Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Δικό της το… πολυβόλο Πελέ!!!

Δυνατή ενίσχυση στην επίθεση για τη Σαουθάμπτον που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν είχε 55 γκολ!

Δικό της το… πολυβόλο Πελέ!
Μπορεί ο Λάμπερτ να πήγε στη Λίβερπουλ, ωστόσο η Σαουθάμπτον βρήκε άξιο αντικαταστάτη!

Οι Άγιοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ μέχρι το καλοκαίρι του 2017, με τον Ιταλό επιθετικό να εξαργυρώνει πλήρως τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε με την φανέλα της Φέγενορντ και αποτελεί καθαρά εισήγηση του νέου τεχνικού της αγγλικής ομάδας, του Κούμαν.

Τα τελευταία δύο χρόνια στην Ολλανδία, ο 28χρονος φορ σημείωσε 55 γκολ σε 66 εμφανίσεις(!), ενώ το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται πως έφτασε τα 7 εκατ. ευρώ!

«Είμαι πανευτυχής που τελικά υπέγραψα. Υπήρξαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά η καλύτερη επιλογή ήταν να έρθω σε αυτή την ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται. Με τον Ρόναλντ Κούμαν δουλέψαμε εξαιρετικά για δύο χρόνια στη Φέγενορντ και ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και τώρα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σπουδαίο πρωτάθλημα. Η Σαουθάμπτον συνεχώς βελτιώνεται και ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί με την πρόοδο της», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πελέ!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: