Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Διευκρίνιση της ΕΟΚ για Παπαπέτρου!

Τις ενέργειες που ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων, έκανε γνωστές μέσω ανακοίνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διευκρίνιση της ΕΟΚ για Παπαπέτρου
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης με τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας Νέων την περασμένη Κυριακή (6/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Προς αποφυγήν δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, από άγνοια ή από κακοπιστία, η ΕΟΚ διευκρινίζει την εξέλιξη της υπόθεσης με το τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου. Την ημέρα του συμβάντος, στην προπόνηση της Κυριακής 6/7, ο αθλητής της Εθνικής Νέων ανδρών οδηγήθηκε άμεσα σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως ακτινογραφίες και μαγνητική τομογραφία. Από τα εργαστηριακά και κλινικά ευρήματα διαγνώστηκε διάστρεμμα β βαθμού και ήπιο οστικό οίδημα.

Ο Παπαπέτρου άρχισε άμεσα τις ενδεδειγμένες θεραπείες. Επιπλέον, έγιναν ενέργειες και εξασφαλίστηκε η συνεργασία διακεκριμένων ειδικών από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κρήτης, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις αρχικές διαγνώσεις. Την επομένη ημέρα, έλαβε λεπτομερή ενημέρωση και γνώση όλων των αποτελεσμάτων και ο γιατρός του Ολυμπιακού. Για την καλύτερη και κατά το δυνατόν ταχύτερη αποθεραπεία του παίκτη, αποφασίστηκε από την ΕΟΚ να του επιτραπεί η μετάβασή του στην Αθήνα, όπου υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για τέτοιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη άμεσα και πλέον είμαστε σε αναμονή της πορείας της αποθεραπείας του
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: