Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Μένουν μόνο οι υπογραφές!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς. Διαβάστε τι περιλαμβάνει η συμφωνία για τον Παναθηναϊκό και τον διεθνή τερματοφύλακα.

Μένουν μόνο οι υπογραφές
Έτοιμος να ξεκινήσει τα μαθήματα γερμανικών είναι ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga με τη φανέλα της Μάιντς.

Ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται από χθες στη Γερμανία, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν οι τελευταίες επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους της διοίκησης του γερμανικού συλλόγου και την πλευρά του 20χρονου γκολκίπερ.

Ο Καπίνο αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Μάλιστα, έχει συμφωνηθεί ότι θα μοιραστεί το χρόνο κάτω από τα δοκάρια μαζί με τον Γερμανό διεθνή (με την ελπίδων) Λόρις Κάριους που είναι εκείνος 20 ετών.

Όσον αφορά τώρα το «τριφύλλι», η μεταγραφή θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν από τη Μάιντς σε δύο δόσεις, ενώ θα υπάρχει και μία αρκετά καλή ρήτρα για ποσοστό μεταπώλησης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: