Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

«Αγκαλιά» με Μασούντ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σοζέι Μασούντ βρίσκεται η ΑΕΚ, που τα δίνει όλα για τον Ιρανό αριστερό εξτρέμ. Ξεκαθαρίζει την ερχόμενη εβδομάδα για Τζεμπούρ, αν κι εξετάζονται κι άλλοι.

«Αγκαλιά» με Μασούντ
Ολοένα και πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Σοζέι Μασούντ. Η πρόταση της «Ένωσης» καλύπτει απόλυτα τον Ιρανό αριστερό εξτρέμ σε αποδοχές και διάρκεια συμβολαίου, ο ίδιος είχε ζητήσει μερικές μέρες διορία μήπως προκύψει κάτι καλύτερο από την Ισπανία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάτι καλύτερο. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει αισιοδοξία πως ο 30χρονος άσος θα απαντήσει θετικά, πιθανώς και μέχρι αύριο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στα χαφ.

Σε ό,τι αφορά τώρα στον σέντερ φορ, ο Ράφικ Τζεμπούρ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχουν αρκετά «αν» στην υπόθεση. Ο Αλγερινός φορ δεν έχει καταφέρει ακόμη τυπικά να εξασφαλίσει την ελευθερία του, ενώ θα πρέπει να συμφωνήσει με την ΑΕΚ στους όρους της πιθανής συνεργασίας τους. Ο ίδιος μόλις πάρει την ελευθέρας του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα επιδιώξει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τη στιγμή που εξετάζονται κι άλλες λύσεις και μάλιστα λέγεται πως μία εξ αυτών, από την ισπανική αγορά, είναι αρκετά προχωρημένη.

*Ο Κώστας Μανωλάς, γιος του Στέλιου (και ξάδερφος του Κώστα του Ολυμπιακού και πρώην της ΑΕΚ), είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από την ΑΕΚ. Ο 21χρονος άσος, που παίζει σαν στόπερ και μπακ, είναι ελεύθερος μετά την καλή παρουσία του στον ΑΟ Χανίων, βρέθηκε κοντά στην Ξάνθη αλλά δεν συμφώνησε και ίσως σμίξει με τον πατέρα του στην «Ένωση», αλλά με πιθανότερο σενάριο να δοθεί δανεικός. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Τζάθας, Θαναηλάκης και Κέζος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: