Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Οριστικά στην Πόρτο ο Άντριαν Λόπεθ!!

Γεγονός είναι πλέον το μεταγραφικό «μπαμ» της Πόρτο, που απέκτησε τον πρωταθλητή Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, Άντριαν Λόπεθ.

Οριστικά στην Πόρτο ο Άντριαν Λόπεθ!
Έναν από στους σημαντικότερους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην εξαιρετική πορεία που έκανε τη σεζόν 2013-2014 η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, απέκτησε η Πόρτο.

Οι «δράκοι» έκαναν δικό τους τον Άντριαν Λόπεθ και το deal ανακοινώθηκε από την ισπανική και την πορτογαλική ομάδα, καθώς ο 26χρονος επιθετικός πέρασε σήμερα με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Η συμφωνία προβλέπει ότι οι Μαδριλένοι θα πάρουν 11 εκατομμύρια ευρώ για το 60 % των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μάλιστα, ο Λόπεθ ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Τη σεζόν που έφυγε κατά την οποία η Ατλέτικο πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίον έχασε την παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λόπεθ έκανε 22 εμφανίσεις και ένα γκολ στη La Liga, τις περισσότερες ερχόμενες από τον πάγκο. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχε 9 συμμετοχές με δύο γκολ το της ισοφάρισης στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Τσέλσι στο Λονδίνο, όπου η ομάδα του νίκησε με 3-1.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: