Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σακίρα: «Έχω τον τρόπο να παρηγορώ τον Πικέ»

Τον τρόπο που αντέδρασε ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και αυτόν που έχει βρει για να τον… ηρεμεί σχολίασε η Σακίρα, η οποία θα τραγουδήσει στην τελετή λήξης του Μουντιάλ.

Σακίρα: «Έχω τον τρόπο να παρηγορώ τον Πικέ»
Για την αναστάτωση που προκάλεσε στον Ζεράρ Πικέ ο αποκλεισμός της Ισπανίας απ’ το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και στους τρόπους που έχει βρει για να τον παρηγορεί μίλησε η Σακίρα.

Η εκρηκτική Κολομβιανή θα τραγουδήσει στην τελετή λήξης του Μουντιάλ σχολίασε την αντίδραση του συζύγου της μετά την… γρήγορη επιστροφή του απ’ την Βραζιλία.

«Φυσικά ήταν αναστατωμένος. Όταν ζεις με έναν αθλητή, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και για αναποδιές. Είναι μέρος της φύσης του ποδοσφαίρου, που μερικές φορές είναι σκληρό. Ο Ζεράρ ήταν απαρηγόρητος, όμως έχω τον τρόπο μου για να τον παρηγορήσω», σχολίασε η Σακίρα γελώντας, ενώ σχετικά με την παρουσία της στην τελετή λήξης ανέφερε:

«Για τρίτη φορά θα τραγουδήσω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2010, όταν γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στο Μουντιάλ. Το να βρίσκομαι εδώ είναι απίστευτο, για όλα όσα μπορεί να σημαίνει το ποδόσφαιρο για μένα. ».

Η Σακίρα μίλησε για τη στενή σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο και όλα αυτά που κάνουν το άθλημα ξεχωριστό: «Ο τρόπος με τον οποίο το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς είναι εκπληκτικός. Πανηγυρίζουν μαζί άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, διαφορετικές θρησκείες… Ανεβάζει στα ύψη τον πατριωτισμό όσο τίποτα άλλο. Το ποδόσφαιρο είναι μεγαλειώδες».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: