Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

“Θα βοηθήσω οικονομικά”

galanos
Επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ARENA PRESS”, ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός, με σημερινές (Σάββατο 12/7) δηλώσεις του. Ο κ. Γαλανός μίλησε στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε: “Πράγματι συναντήθηκα με τον κ. Στεφανίδη, μετά από δική του πρόσκληση. Ήταν μαζί και κάποιοι άλλοι συνεργάτες του, που δεν γνώριζα, αλλά έγινε μια καλή κουβέντα, μου ανέλυσε το σκεπτικό του και αποφάσισα να βοηθήσω”.
Κι ακόμη: “Τη Δευτέρα, θα καταθέσω κάποια χρήματα που μου ζήτησε ο κ. Στεφανίδης, για να βοηθήσω τον Άρη και πιστεύω ότι όλοι οι Αρειανοί εφόσον μπορούμε, πρέπει να βοηθήσουμε. Να αγοράσουμε διαρκείας, να κάνουμε αυτό που επιτάσσει το καθήκον μας”.
Για τη συνάντηση: “Με έπεισε ο κ. Στεφανίδης ότι έχει κάποιο πλάνο για τη Β΄ Εθνική, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρει στο τέλος. Εγώ,  ανέφερα για μια ακόμη φορά τις θέσεις μου, να παίξει ο Άρης στη Γ΄ εθνική, ξεκινώντας από το μηδέν, αλλά ο κ. Στεφανίδης επιμένει για τη Β΄ Εθνική”.
Ο κ. Γαλανός επιβεβαίωσε επίσης το ρεπορτάζ της “ARENA PRESS” για τη συνάντηση και με τον Καλαϊτζίδη: “Βεβαίως, βρεθήκαμε με τον προπονητή, για τον οποίο έχω εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Άρη. Τον κ. Καλαϊτζίδη ήθελα να κλείσω εφόσον θα ερχόμουν στον Άρη, τότε δεν καταφέραμε να μιλήσουμε και απευθύνθηκα στον κ. Τσιώλη. Πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που με έπεισαν να βοηθήσω οικονομικά αυτή τη στιγμή είναι και η παρουσία του κ. Καλαϊτζίδη στον Άρη. Είναι ο καλύτερος. Πρέπει όμως πρώτα να καταθέσω τα χρήματα, έως το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να μιλήσουμε. Ο πρόεδρος μου έκανε και μια συζήτηση για πιθανή εμπλοκή μου στα διοικητικά, αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι για τη Β΄ Εθνική, γιατί θεωρώ ότι είναι μεγάλο ρίσκο. Όλοι είναι βέβαιοι ότι πρέπει να παίξουμε στη Γ΄ Εθνική, αλλά δεν το λένε δημόσια, δεν ξέρω το λόγο. Ίσως να το πουν αργότερα…”
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: