Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ντουμίτρου μου, Ντουμίτρου μου!!

Έπαιξε, σκόραρε, έφυγε. Ο Νικολάου Ντουμίτρου πέτυχε δύο τέρματα κι έδωσε τη νίκη στη Βέροια με 4-1 απέναντι στην ΑΕ Ερμινίδας στην πρεμιέρα του Κυπέλλου. Ισοπαλία στις καθυστερήσεις στη Ριζούπολη.

Ντουμίτρου μου, Ντουμίτρου μου
Με… λίρα εκατό για ακόμη μια φορά τον Νικολάου Ντουμίτρου, η Βέροια επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Ερμιονίδας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου.

Αρχικά, ο 22χρονος επιθετικός «χτύπησε» στο 16’, έπειτα από συρτή σέντρα του Ραούλ Μπράβο από αριστερά και ιδανικό φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση του πρώτου. Όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 29’ διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας του Βορρά» μετά από μπαλιά του Κενάν Μπαργκάν σε κόντρα επίθεση κι έφτασε έτσι τα 4 γκολ σε 5 ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο ο Χαβιέ Κάμπορα πήρε τη θέση του πρωταγωνιστή των γηπεδούχων και… φόρεσε την φανέλα του. Συγκεκριμένα, στο 69’ βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε ιδανικά, κάνοντας το 3-0 για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσωρινά μείωσαν (Βλαχόπουλος 72’), όμως ο Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων τέσσερα λεπτά αργότερα.


Οι συνθέσεις:

Βέροια: Τζινάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καταλά, Μπαλάφας, Παυλίδης (66’ Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55’ Μπατιόν), Ντουμίτρου (54’ Κάμπορα)

ΑΕ Ερμιονίδας: Πουρής, Παπανικολάου, Λίτσης (48’ Μουσταφίδης), Ιασωνίδης, Τζάνης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς (46’ Τάπε), Βλαχόπουλος, Καραδέμητρος (46’ Στοϊμίροβιτς)


Παράλληλα, Απόλλων Σμύρνης κι Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι στη Ριζούπολη σε ένα ματς που κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν πραγματοποιήσει την ολική «ανατροπή», αλλά στο 93’ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν»το γήπεδο κι έγραψαν το τελικό 2-2. Διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Εργοτέλη για το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα.


Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης: Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46’ Νανία), Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Κυριάκος, Βάντερσον (73’ Φαρινόλα), Γκονζάλες (75’ Γεωργίου), Αλίπιο, Ηρακλής, Ανγκούλο

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Πίτσος, Σαϊνάτι, Παντελάκης, Κούτρης (86’ Βλαχοδήμος), Μπουρσέλης (75’ Μπρούνο), Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπαμ Μπαμ (60’ Γιουσούφ), Κουρέζ, Στράους


Αναλυτικά, η πρώτη αγωνιστική:

Βέροια- ΑΕ Ερμιονίδας 4-1
(16’/29’ Ντουμίτρου, 69’ Κάμπορα, 76’ Γεωργιάδης - 72’ Βλαχόπουλος )
Απόλλων Σμύρνης- Εργοτέλης 2-2
(58’ Κοτσώνης, 70’ Ανγκούλο - 36’ Κούτρης, 93’ Κοζορώνης)


Η βαθμολογία του έκτου ομίλου:

Βέροια 3 (4-1)
Απόλλων Σμύρνης 1 (2-2)
Εργοτέλης 1 (2-2)
ΑΕ Ερμιονίδας 0 (1-4)


Η επόμενη (δεύτερη) αγωνιστική:

Εργοτέλης- Βέροια
ΑΕ Ερμιονίδας- Απόλλων Σμύρνης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: