Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παντελής: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Στην εμπειρία και την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου ο Νίκος Παντελής. «Δυσκολεύει για εμάς το Κύπελλο», είπε ο έμπειρος τεχνικός για την πρόκριση.

Παντελής: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»
Στην προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο Νίκος Παντελής μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, απέδωσε το αποτέλεσμα στην εμπειρία και την ετοιμότητα των «πράσινων», τονίζοντας πως δυσκολεύει η υπόθεση πρόκρισης για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σημερινή του νίκη, να ευχηθώ να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα, είχε καλύτερο ρυθμό με πολλά επίσημα παιχνίδια ενώ για εμάς ήταν μόλις το τρίτο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί τακτικά, είχαμε κενά, λάθος μαρκαρίσματα και σε ένα από τα λάθη μας στην άμυνα, φάγαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή εικόνα και με τις αλλαγές που κάναμε σε πρόσωπα και τακτική. Χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη φάση, ήμασταν πολύ πιεστικοί. Στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε καλύτερα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε πιο έμπειρο κι έτοιμο αντίπαλο, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τη συνέχεια: «Δυσκολεύει για εμάς το Κύπελλο, αλλά θα χτυπήσουμε τα άλλα δύο παιχνίδια γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Κρατάμε την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε καλή τακτική και τρεξίματα και θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: