Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Από Βόλο σε… Βόλο!!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τη νέα νίκη, επί του Ολυμπιακού Βόλου και τα αγωνιστικά κέρδη της ομάδας. Στροφή στη συμπολίτισσα Νίκη για τους «πράσινους». Καμία ανησυχία για Πράνιτς.

Από Βόλο σε… Βόλο

Πέρα από το προφανές βαθμολογικό όφελος στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» μπορούν να χαμογελούν για αρκετά ακόμη κέρδη από την εν λόγω αναμέτρηση. Το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά μετά από οκτώ παιχνίδια και μόλις σε δεύτερο ματς φέτος μετά από εκείνο του Ιουλίου με τη Σταντάρ στη Λιέγη αποτελεί σίγουρα πρόοδο. Παράλληλα αρκετοί παίκτες που πήραν ευκαιρία απέδειξαν στον Γιάννη Αναστασίου πως μπορεί να ποντάρει πάνω τους. Ο Στιλ στο επίσημο ντεμπούτο του ήταν σταθερός και με εξαίρεση μια-δυο κακές εξόδους, που μπορεί να αποδοθούν και στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, έδειξε έτοιμος να προσφέρει. Ο Μπούι για πρώτη φορά παρουσίασε ενθαρρυντικά στοιχεία έχοντας ένα δοκάρι και μια καλή πάσα στο ημίωρο που αγωνίστηκε, ενώ ο Μπαϊράμι ανεβάζει ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι και σύντομα εκτιμάται πως θα είναι στο επίπεδο που μπορεί.

Στον Παναθηναϊκό δεν μένουν άλλο στο χθεσινό παιχνίδι. Η προσοχή από σήμερα στρέφεται στο ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου στη Λεωφόρο (16:00). Ο Ντάνιελ Πράνιτς, που αποχώρησε με μια μικρή κάκωση στο γόνατο, δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος, εκτός κι αν επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου να τον προφυλάξει εν όψει Εστορίλ και Παναιτωλικού την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που έμειναν στην Αθήνα, αλλά και οι Νάνο-Ντίνας που δεν χρησιμοποιήθηκαν, αναμένεται να επιστρέψουν φρέσκοι για τα προσεχή παιχνίδια. Νοκ άουτ παραμένουν οι Μέντες, Μπεργκ και Σπυρόπουλος, με τον πρώτο πάντως να γυρίζει εγκαίρως για την αναμέτρηση με την Εστορίλ για το Europa League.

Σημειώνεται πως το παιχνίδι της Κυριακής έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας στο ρόστερ της Νίκης Βόλου των δανεικών από τον Παναθηναϊκό Ταμπάκη, Μαρινάκη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Αναστασόπουλου.

* Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, πιθανότατα παρουσία και του Τάκη Φύσσα, θα έχει σήμερα η επιτροπή σωτηρίας της Football League στο πλαίσιο των επαφών που κάνει με θεσμικά όργανα και μεγάλες ομάδες για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: