Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλος... ΠΑΟΚ!!

Αρκετά νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός πολλοί από τους πρωτοκλασάτους.

Άλλος... ΠΑΟΚ
Πολλές αλλαγές θα έχει ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου, όπως ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή ανήμερα του αγώνα. Σε αυτήν βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα «κοπούν» ακόμη δύο.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός τους Γλύκο, Κατσικά, Ρατς, Βίτορ, Κάτσε, Περέιρα, Σαλπιγγίδη, Μακ, συν τους ανέτοιμους, Μαντούρο, Κωνσταντινίδη και Τζαβέλλα.

Στον τελευταίο έκανε δεύτερη επέμβαση στον αριστερό προσαγωγό του ο Γιώργος Οικονομίδης με την βοήθεια PRP. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται μια φορά την εβδομάδα με στόχο την πιο γρήγορη επούλωση της πληγής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Γιακουμής, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης Γκολάσα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κουλούρης, Μάρτενς, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Πατράλης, Τσολακίδης, Κάκκο και Βασαϊτης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: