Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ψάχνει το θαύμα ο Πανιώνιος!!

Το παλεύει ακόμα ο Πανιώνιος! Ο Ηλίας Λιανός έστειλε τα χρήματα για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής και πλέον το… μπαλάκι ρίχνεται στην ΕΕΑ εάν θα χορηγήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ!

Ψάχνει το θαύμα ο Πανιώνιος!
Την ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κάνει η ΚΑΕ Πανιώνιος!

Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων», Ηλίας Λιανός, έστειλε την Πέμπτη (25/9) τα χρήματα από το Λονδίνο ώστε να εκδοθεί η εγγυητική επιστολή και πλέον στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ψάχνουν το… θαύμα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Πριν από μερικές μέρες, η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε ζητήσει παράταση από την ΕΕΑ για να παρουσιάσει την εγγυητική επιστολή, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό, με την Επιτροπή να μη χορηγεί εν τέλει το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Α1. Ωστόσο, ο Ηλίας Λιανός έστειλε την Πέμπτη (25/9) τα χρήματα που απαιτούνται για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής (100.000 ευρώ) και από πλευράς «κυανέρυθρων» υπάρχει η αισιοδοξία πως την Παρασκευή (26/9) θα έχουν το… χρυσό έγγραφο στα χέρια τους.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (29/9) υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Σε αυτή, δεν συμπεριλαμβάνεται το θέμα των «κυανέρυθρων», όμως από τη στιγμή που θα υπάρχει η εγγυητική στα χέρια τους, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης πιστεύουν πως μπορούν να λάβουν από την Επιτροπή το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: