Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αναζητώντας βαθμούς και… συμπεράσματα!

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το σερί του, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο, κόντρα στην Καλαμαριά και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» Γκολάσα και… νέους.

Αναζητώντας βαθμούς και… συμπεράσματα
Ξεκινάνε οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στον θεσμό που την περυσινή σεζόν έφθασε μέχρι το τέλος, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν… χαμογέλασε, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς θα αντιμετωπίσει (25/9, 19:00, Otesport 2, ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι στον συγκεκριμένο όμιλο, τον δεύτερο, βρίσκονται επίσης ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μια ευκαιρία για να διευρυνθεί το σερί του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με ήττα (1-0) στις 21 Αυγούστου από την Ζίμπρου στο Κισινάου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα ήρθε ισόπαλος (1-1) με την Καλλονή στην άδεια από κόσμο, Τούμπα. Από εκεί και πέρα, αρχής γενομένης από την νίκη με τους Μολδαβούς στην Θεσσαλονίκη, όπου επικράτησε 4-0, μετράει μόνο επιτυχίες, τρεις στη Super League και ακόμη μία στην Ευρώπη, το ευρύ 6-1 με την Ντιναμό Μινσκ.

Ωστόσο, το παιχνίδι προσφέρεται και για να βγάλει συμπεράσματα ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αναμένεται να αγωνιστεί από την αρχή ο Εγιάλ Γκολάσα, καθώς θέλει να δει ο έμπειρος τεχνικός αν μπορεί να υπολογίζει άμεσα στον Ισραηλινό μέσο, που έμεινε πίσω στο ξεκίνημα, λόγω τραυματισμού.
Επιπλέον, αυτό το ματς περιμένουν πως και πως πέντε (τουλάχιστον) παίκτες για να δείξουν ότι έχουν θέση στην ομάδα. Πρόκειται για τους νεαρούς, Ποζατζίδη, Σαββίδη, Πόζογλου, Κουλούρη και τον πορτιέρο, Αστέριο Γιακουμή, που ωστόσο είναι λίγο πιο μεγάλος, καθώς έχει κλείσει τα 26 χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: