Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Ήμασταν σοβαροί»

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από τη νίκη (4-1) αλλά και την εικόνα της Βέροιας απέναντι στην Ερμιονίδα εμφανίστηκε ο Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος στάθηκε στη σοβαρότητα των παικτών του.

Γκρανέρο: «Ήμασταν σοβαροί»
Ευχαριστημένος από την επικράτηση της Βέροιας απέναντι στην Ερμιονίδα δήλωσε ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην σοβαρότητα των παικτών του που δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο, ενώ έδειξε ικανοποιημένος και από τους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Αναλυτικά:
«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί καθώς είχαμε απέναντί μας μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, η οποία δεν εγκατέλειψε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. Δεν υποτιμήσαμε την αναμέτρηση και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες στους οποίους δώσαμε ευκαιρία να αγωνιστούν, αλλά έχω ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές μου ότι όλα τα παιδιά έχουν υψηλή απόδοση και όλοι θα πρέπει να περιμένουν την σειρά τους. Μένω με την εικόνα της δικής μου ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, όπου αγωνιστικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: