Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η… άλλη πλευρά του Ρόουζ!

Συνήθως «κλέβει» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στους Μπουλς. Ο Ντέρικ Ρόουζ όμως έχει κι άλλο… πρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γκαρντ δώρισε 1 εκατ. δολάρια σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Η… άλλη πλευρά του Ρόουζ
Αισθητή ήταν η απουσία του Ντέρικ Ρόουζ από τα γήπεδα του NBA, με την συμμετοχή του όμως στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έδειξε πως σιγά σιγά επανέρχεται.

Από το 2008, ο 25χρονος γκαρντ έχει δικαίως τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του χάρη στις εκπληκτικές εμφανίσεις με την φανέλα των Σικάγο Μπουλς, που τον οδήγησαν και στον τίτλο του MVP της σεζόν 2010-2011. Ωστόσο ο Αμερικανός αθλητής δεν εντυπωσιάζει μόνο εντός αγωνιστικού χώρου…

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος αποφάσισε να δωρίσει το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «After School Matters», ο οποίος έχει ως στόχο να ενισχύσει τις εξωσχολικές δραστηριότητες των νέων του Σικάγο που ζουν στα όρια της φτώχειας.

«Για να έχουμε μια δυνατή κοινωνία ανθρώπων που πιστεύουν στις ικανότητές τους και μπορούν να κάνουν την διαφορά στον κόσμο», ήταν η τοποθέτηση του Ρόουζ, για να συμπληρώσει: «Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει πάνω μου και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνω το ίδιο για τους νέους του Σικάγο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: