Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έλαμψε μετά την αποβολή!

Εκμεταλλευόμενος την αποβολή του Αραμπατζή, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε σε άνετο 4-1 στην έδρα του Αιγινιακού, την ίδια στιγμή που ο Τύρναβος παίζοντας με δέκα άντεξε κι έφυγε με το 1-1 από την Καλλονή.

Έλαμψε μετά την αποβολή
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε απέναντι στην Καλλονή ο Τύρναβος. Αν και βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία και έπαιξε για σχεδόν είκοσι λεπτά στο τέλος με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να πάρει ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας. Μάλιστα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι του Μανούσου στο 19’ και κατόρθωσε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μιλουτίνοβιτς.
Στο 74’ αποβλήθηκε ο Στεργιανός, αλλά οι συμπαίκτες του κατόρθωσαν να κρατήσουν το 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρέρα, Αντέγιο,Στεφάνοβιτς, Καμαρά (67? Αγρίτης), Βλαστέλλης (46? Κύπρου), Μανούσος, Χωριανόπουλος, Μίνγκας (70? Μπουρούς).

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτη, Καραμανλής, Χαλούλος (72? Ζυγκερίδης), Πεχλιβανόπουλος, Μιλουτίνοβιτς, Στεργιανός, Τσούκαλος (85? Μπράνκοβιτς), Ντατίδης, Σαμαράς, Σολφερίνο (79? Ιβανίδης), Ποκόνγκ

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να… λάμπει από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Αραμπατζής και ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα. Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πέντα και στο 34’ ήρθε η ισοφάριση από πέναλτι του Μπαράλες. Όπως ήταν φυσικό, οι Αρκάδες δεν αντιμετώπισαν από εκεί και πέρα κανένα πρόβλημα και με πρωταγωνιστή τον Γιαννιώτα (σκόραρε δις- 71’, 79’) ενώ είχε προηγηθεί και το τέρμα του Τσοκάνη στο 38’, έφτασαν στο τελικό 1-4 κι ελπίζουν απέναντι στην Καλλονή (που πλέον κινδυνεύει) με νίκη να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Α. Θεοδωρίδης): Τόλιος, Αρανπατζής, Τέλλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (67? Ζούρκος), Πολίζος, Αχαλινόπουλος, Πέντα, Ναουμτσέφσκι (63? Μπλάζεκ), Κουτσοσπύρος

Αστέρας Τρίπολης(Σ. Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Παπαχρήστος (64? Μουνάφο), Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Νίκο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Μπαράλες, Μπακασέτας (70? Πάρα), Παντελιάδης.



Τα αποτελέσματα

Καλλονή-Τύρναβος 1-1
(19’ πεν. Μανούσος – 43’ Μιλουτίνοβιτς)

Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-4
(29’ Μαρσέλο – 34’ πεν. Μπαράλες, 38’ Τσοκάνης, 71’, 79’ Γιαννιώτας)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Αστέρας Τρίπολης 3
Τύρναβος 1
Καλλονή 1
Αιγινιακός 0

Η επόμενη αγωνιστική (28/10):

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή
Αιγινιακός-Τύρναβος *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: