Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Απανωτά… «όχι»

Ύστερα από την αρνητική τροπή στην υπόθεση Σιαλμά, στον Άρη άκουσαν άλλα δύο «όχι» από μεταγραφικούς στόχους (Σφακιανάκη, Φραγκουλάκη), ενώ ούτε ο Κοιλιάρας ψήνεται να πάει στους «κίτρινους».

Απανωτά… «όχι»
Μεγάλη αδυναμία στο να ολοκληρώσει μεταγραφές δείχνει ο Άρης.

Ως γνωστόν ο Γιώργος Γαλανός δεν κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Δημήτρη Σιαλμά, για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι επανήλθαν οι «κίτρινοι», ενώ αρχικά δεν εμφανιζόταν θετικός ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αλλά δεν βρέθηκε κάτι (θεωρητικά) καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν ευχάριστα νέα και για δύο ακόμη βασικούς στόχους, τους Στέλιο Σφακιανάκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο πρώτος είναι χωρίς ομάδα μετά το τέλος τη περυσινής σεζόν, όταν και δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, αλλά ζήτησε αγωνιστικές… εγγυήσεις από τον Άρη. Από την άλλη ο Κρητικός μπακ-χαφ αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τον ΟΦΗ, μετά την «σύγκρουση» του με τον Τζενάρο Γκατούζο, αλλά δεν πείστηκε πως είναι καλή επιλογή για τον ίδιο να… μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, αρνητικός εμφανίζεται και ο Δημήτρης Κοιλιάρας, αλλά δεν δείχνει να έχει κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: