Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Δέλλας: «Απίστευτη στήριξη ο κόσμος»

Ως κινητήρια δύναμη της ΑΕΚ -για να επιστρέψει εκεί που ανήκει- αναγνώρισε για μια ακόμη φορά τον κόσμο της «Ένωσης» ο Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: «Απίστευτη στήριξη ο κόσμος»
Την επιστροφή της ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία και το πώς θα κάνει ξανά χαρούμενο τον κόσμο της έθεσε ως προτεραιότητα ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι η «Ένωση» ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό (0-0) και θα μπορούσε να το ‘χει κάνει με τις ευκαιρίες που έφτιαξε.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπου με την «απίστευτη στήριξη» του κόσμου θα επιδιώξουν άπαντες να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε σήμερα εδώ, να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Σκοπός μας ήταν από την αρχή να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από την στιγμή που είμαστε σε όμιλο, οι βαθμοί μετράνε και νομίζω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Κοιτάμε μπροστά, τελείωσε αυτό το παιχνίδι για μας, πήραμε ένα βαθμό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πανθρακικό. Εμείς θα δούμε τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε στο Κύπελλο και όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
.

Για τις προτεραιότητες της ομάδας: «Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν αρχίζει, το Κύπελλο είναι ένας στόχος για την ομάδα, αλλά δευτερεύων για μας. Πρώτος στόχος είναι το να φέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και εύχομαι του χρόνου να έρθουμε να παίξουμε με τον Πανθρακικό αντίπαλοι για την πρώτη κατηγορία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το έχω πει πολλές φορές, ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει απίστευτη στήριξη στην ομάδα. Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε και τον θέλουμε κοντά μας. Έχει περάσει πολύ δύσκολα ο κόσμος της ΑΕΚ και νομίζω ότι η στήριξη που μας δίνει, μας δίνει και μας δύναμη, ώστε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να κάνουμε ακόμα χαρούμενους αυτούς τους ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: