Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι»

Στην… δίψα για διάκριση που έχει ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε ο -πρωταγωνιστής της νίκης με 4-1 επί του Αιγινιακού για το Κύπελλο- Γιάννης Γιαννιώτας. «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι», ήταν τα λόγια του.

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι»
Χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-1 του Αιγινιακού στην πρεμιέρα του Κυπέλλου και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του έβδομου ομίλου.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο 21χρονος ακραίος μίλησε στο «arcadia-sports.gr», τονίζοντας πως οι Αρκάδες αρχίζουν να βγάζουν προς τα έξω αυτά που εφαρμόζουν στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Επιπλέον, σχολίασε και την ατομική του απόδοση στον σημερινό (24/9) αγώνα, επισημαίνοντας πως τον βοήθησε πολύ η… έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα υπήρχε κούραση, τα παιχνίδια είναι πολλά, ωστόσο η ομάδα από το καλοκαίρι έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να δικαιώσουμε όλους όσους μας έχουν πιστέψει».

Για το αν ο Αστέρας είναι... βιονικός: «Αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα για όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια και ειδικότερα στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη».

Για το αν η Πιερία είναι... γούρικη: «Είναι αλήθεια πως μου πάει η Πιερία. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι. Τώρα κοιτάζω να βοηθήσω την ομάδα και αν συνεχίσουμε την προσπάθεια που θέλουμε. Έχω βάλει ανάλογο αλλά με το αριστερό και όχι με το δεξί μου πόδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: