Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστροφή Σαλίνο!

Επανήλθε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Λεάντρο Σαλίνο, δίνοντας... κουράγιο στον Μίτσελ που μετά τον Ντοσεβί, «έχασε» για άγνωστο χρονικό διάστημα τους Σιόβα και Γκαζαριάν.

Επιστροφή Σαλίνο
Δεν ήταν «αναίμακτη» η νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Ο Μίτσελ σίγουρα είχε τα… παραπονάκια του για την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στην Πάτρα, αλλά κυρίως αυτό που τον απασχολεί είναι τα προβλήματα που έφεραν μαζί τους οι Πειραιώτες.

Σιόβας και Γκαζαριάν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και σίγουρα υπάρχει ανησυχία, ιδιαίτερα για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που φαίνεται πως κάποιος τον έχει… ματιάσει καθώς μόλις επανερχόταν από προηγούμενο τραυματισμό.

Πάντως και οι δύο έκαναν θεραπεία, όπως άλλωστε και ο Ντοσεβί, με το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά σε καθημερινή βάση την κατάστασή τους, αν και δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν μέχρι το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Τα καλά νέα αφορούν τον Λεάντρο Σαλίνο που γυμνάστηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: