Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παίρνει θέση στην Εθνική ο Καραγκούνης!

Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις της ΕΠΟ με τον Γ.Καραγκούνη για να αναλάβει πόστο στην Εθνική, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Πιθανότατα παρών στα δύο προσεχή ματς των προκριματικών.

Παίρνει θέση στην Εθνική ο Καραγκούνης
Στο πλευρό της Εθνικής, αλλά όχι πλέον σαν ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως θα επανέλθει μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Γιώργος Καραγκούνης, σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Οι φήμες περί ανάληψης πόστου στο ελληνικό συγκρότημα υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις μεταξύ του «τυπάρα» και της ομοσπονδίας εντάθηκαν και πλέον είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία προ των πυλών και το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο ΔΣ της ΕΠΟ. Αν όλα πάνε καλά, ο Γιώργος Καραγκούνης θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα είναι δίπλα στην Εθνική από τα δύο επόμενα ματς των προκριματικών του Euro 2016 τον Οκτώβριο.

Όσο για τον ακριβή ρόλο του, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Θα πρόκειται για κάτι μεταξύ τιμ μάνατζερ και τεχνικού διευθυντή, έχοντας το ρόλο του συνδέσμου μεταξύ των παικτών και του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Κλαούντιο Ρανιέρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: