Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι και καλύτερα!

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την εμφάνιση στο 0-0 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Το στοίχημα του Δέλλα. Φιλικό εν όψει με Λαμία. Το επεισόδιο με Μάνταλο, που δεν επέστρεψε με την ομάδα.

Έτσι και καλύτερα

Παράλληλα, με το βαθμό της ισοπαλίας μπήκαν οι βάσεις για την πρόκριση στους «16», αφού τα δύο επόμενα παιχνίδια θα είναι στο ΟΑΚΑ, με Ηρακλή Ψαχνών και Ατρόμητο. Πιθανώς και τρεις βαθμοί να αρκούν στην «Ένωση» για την πρόκριση, αλλά φυσικά ο στόχος είναι το 2/2.

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ευχαριστημένο από την εικόνα της ομάδας του με εξαίρεση την πτώση της απόδοσης στο δεύτερο μέρος, που όμως μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, μιας κι αυτό ήταν το μόλις δεύτερο επίσημο ματς της ομάδας του και πρώτο μετά από σχεδόν ένα μήνα, σε αντίθεση με τους Θρακιώτες που μετρούν ήδη τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα για τον «Κολοσσό». Να κρατήσει την ομάδα του σε αγωνιστική εγρήγορση κι έτοιμη για να μπει με… φόρα στο πρωτάθλημα, όταν αυτό αρχίσει. Το τοπίο είναι ακόμη ομιχλώδες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της σεζόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να ελπίζουν πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πέρα από τις 12 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε κι από τη στιγμή που το επόμενο ματς Κυπέλλου αργεί (28 Οκτωβρίου) η ΑΕΚ θα προσπαθεί να συντηρείται με φιλικά. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λαμία για φιλικό στην έδρα της συγκεκριμένης ομάδας την προσεχή Κυριακή.

Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ θα κάνουν αποκατάσταση στα Σπάτα. Απών θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος, που πήρε άδεια για να παραμείνει στη Θράκη και να περάσει κάποιες ώρες με την οικογένειά του, προτού επιστρέψει σήμερα με άλλη πτήση στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, από πλευράς ΑΕΚ έγιναν γνωστοί οι λόγοι της έντασης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Όλα ξεκίνησαν από φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Μάνταλος από άνθρωπο του Πανθρακικού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: