Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

«Τζούρα» Σουάρες!! (video)

Ο Λουίς Σουάρες ξεσκούριασε στη φιλική νίκη της Μπαρτσελόνα Β’ με την ομάδα U19 της Ινδονησίας πετυχαίνοντας δύο γκολ. Σκόραρε και ο Βερμάελεν.

«Τζούρα» Σουάρες (video)
Λάμψη και ενδιαφέρον σε ένα ματς που ειδάλλως θα περνούσε απαρατήρητο έδωσε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φορ, που μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τελεί υπό τιμωρία από τη FIFA και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» στο φιλικό απέναντι στην ομάδα U19 της Ινδονησίας κι έδειξε τα… δόντια του.

Ο Σουάρες πέτυχε δύο από τα έξι γκολ (6-0) της ομάδας του, το πρώτο με όμορφο πλασέ στην κίνηση και το δεύτερο με ντρίμπλα και δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Ο Λουίς Ενρίκε σίγουρα ικανοποιήθηκε βλέποντας το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα της ομάδας του να παίζει σε όλο το ματς και να είναι σε καλή κατάσταση εν όψει της επιστροφής του, όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον επόμενο μήνα.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τόμας Βερμάελεν, που τώρα επιστρέφει από μυϊκό τραυματισμό κι ακόμη δεν έχει ντεμπουτάρει με την «Μπάρτσα». Ο Βέλγος αμυντικός έπαιξε για μια ώρα και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: