Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Χριστόπουλος: «Δεν θέλαμε να πέσουμε… θύμα»

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε ο Πλατανιάς το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου (3-1) ικανοποίησε τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Χριστόπουλος: «Δεν θέλαμε να πέσουμε… θύμα»
Την ικανοποίηση του για την νίκη αλλά και την εμφάνιση των νεαρών παικτών που πήραν την ευκαιρία τους εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Εθνικού Γαζώρου για το Κύπελλο στα Περιβόλια (3-1).

«Ξέρουμε ότι το Κύπελλο κρύβει μεγάλες εκπλήξεις κυρίως για τις ομάδες της Superleague και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να είμαστε κι εμείς θύμα τους. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήθηκαν-σαν αλλαγές- και κάποιοι βασικοί παίκτες όπως ο Μενδρινός και ο Τσουράκης προκειμένου να πάρουμε πιο άνετα τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο προπονητής του Πλατανιά.

«Παίξαμε με μια δυνατή ομάδα που ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ όμως μην ξεχνάτε ότι φυσιολογικά λόγω των πολλών αλλαγών είχαμε πρόβλημα συνοχής. Η ομάδα μας δίνει τρία παιχνίδια σε έξι μέρες και στόχος μας ήταν να τα κερδίσουμε όλα. Με τον Παναθηναϊκό δεν τα καταφέραμε και είναι κάτι που μας πείραξε πολύ. Ελπίζουμε το Σάββατο να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί καθώς και πάλι αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, γρήγορη και με βαθύ ρόστερ όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Συγχαρητήρια στον κ..Κατσαβάκη για τη δουλειά που έχει κάνει», πρόσθεσε.

Ο προπονητής των ηττημένων, Μάκης Κατσαβάκης, είπε: «Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω, το οποίο στο τέλος προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέρουμε να πάρουμε. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα αλλά ειδικά στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε πετύχει περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: