Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τον ήθελαν και βγήκε... κελεπούρι!!

Σε πολλές ομάδες της Super League είχε προταθεί ο Ντουμίτρου, προτού δοθεί τελικά δανεικός στην Βέροια από την Νάπολι. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί… λίρα εκατό.

Δεν τον ήθελαν και βγήκε... κελεπούρι
Ένας από τους παίκτες που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι ο Ντουμίτρου της Βέροιας, που επίσης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

O 23χρονος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ έχει δώσει τη λύση σε δύο ματς της «βασίλισσας», πετυχαίνοντας τα νικητήρια γκολ. Αρχικά, στην πρώτη αγωνιστική έκανε το 3-2 επί της Ξάνθης, ενώ κόντρα στην Κέρκυρα σημείωσε με εξαιρετικό τρόπο το 2-1.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο της απόκτησης του από την Βέροια, που αποκαλύπτει στο φύλλο της Παρασκευής η «SportDay», μέσω της στήλης ο «Τρελός του Χωριού».

Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Νάπολι από το 2010, η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό κατά σειρά σε Έμπολι, Τερνάνα, Τσιταντέλα και Ρετζίνα. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντουμίτρου προτάθηκε σε πολλές ελληνικές ομάδες και σχεδόν σε όλες της Βόρειας Ελλάδας, αλλά δεν εμφανίστηκαν θετικές στο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τελικά, η Βέροια δέχθηκε να καλύψει το συμβόλαιο του, που είναι 110.000 ευρώ. Ο ιταλικός σύλλογος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει και ζητάει κάτι λιγότερο από 500.000 ευρώ, συν τα λεφτά που θέλει ο παίκτης. Όσα παίρνει και τώρα δηλαδή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: