Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Έχει περιθώρια βελτίωσης»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας.
Μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, το γκολ του Κλάους, αλλά και για το αν μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το πώς βλέπει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ τόνισε:
«Η ομάδα έχει δείξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ότι έχει σταθερή πορεία και έχουμε πει πως είναι ομάδα. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μπορείς να το βλέπεις ευχάριστα και στο παιχνίδι με τη Βέροια, μπήκαν όμορφα γκολ, έτρεχαν τα παιδιά. Ωστόσο σε παιχνίδια με ποιοτικές ομάδες, όπως με τη Φιορεντίνα αντιμετωπίζουμε προβλήματα και είναι φυσικό».
Για το ότι θα παίξουν παίκτες σαν τον Μαντούρο και τον Μάρτενς σήμερα είπε:
«Πρέπει να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να αποδείξουν πως πρέπει να είναι στο ρόστερ και πως με την προσωπικότητά τους μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια».
Στη συνέχεια ο κ. Μαλιούφας υπογράμμισε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα και για τον Ολυμπιακό που βλέπουμε πως δεν καλά πατήματα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, άσχετα που έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη. Ένας ΠΑΟΚ με αυτό το ρόστερ και με τυχόν μεταγραφές θα είναι ανταγωνίσιμος για οποιαδήποτε ομάδα. Έχει περιθώρια βελτίωσης γιατί είναι ομάδα δύο μηνών».
Όσον αφορά το γκολ του Αθανασιάδη με τη Βέροια προσέθεσε:
«Τις πάσες του Ρατς τις βλέπουμε όμως που είναι πάρε-βάλε; Ο παίκτης είναι μαγεία και ο Κλάους τα έχει αυτά τα στοιχεία και τα είδα όταν ήταν μικρός. Είναι χάρισμα αυτό».
Για το αν είναι αισιόδοξος για την μέχρι τώρα πορεία διευκρίνισε:
«Είμαι αισιόδοξος καθώς ο ΠΑΟΚ έχει τον Αναστασιάδη στον πάγκο, ο οποίος παίρνει από τους ποδοσφαιριστές το 100%. Υπάρχουν παιδιά που ξέρουν το κλίμα ότι πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό και έχει γίνει ομάδα και όταν είσαι ομάδα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εδώ βλέπουμε όταν βάζει γκολ κάποιος, μέχρι και ο Γλύκος τρέχει για να πανηγυρίσει. Όταν είσαι ομάδα και δυσκολίες να έρθουν θα τις ξεπεράσεις».
Τέλος για το αν έχουν κάποιο παιχνίδι οι βετεράνοι κατέληξε:
«Έχουμε ένα παιχνίδι στους Νέους Επιβάτες για ένα παιδί από την Περαία και υπάρχει περίπτωση να έρθει και ο Σπάσιτς, αφού μας έδωσε τον λόγο του».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: