Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μπέος: «Αν το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο, δεν είναι στημένο»

Τη δική του εκδοχή για τα φερόμενα ως χειραγωγημένα παιχνίδια, κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας και νυν Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μπέος: «Αν το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο, δεν είναι στημένο»
«Ας βρεθεί ένας παίκτης ή προπονητής, ότι του είπα να κάτσει να χάσει. Αν υπάρξει μία τέτοια κατάθεση, έστω και από εχθρό μου θα γυρίσω πίσω στη φυλακή», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Στημένος αγώνας σημαίνει όταν προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι με οικονομικό όφελος. Αν παίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το 0-0 βολεύει και τους δύο για μένα σαν παράγοντας δεν είναι στημένος. Αυτό γίνεται καθημερινά, κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο είτε μας αρέσει, είτε όχι. Χωρίς να τους πεις κάτι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα το φτιάξουν ισοπαλία. Αυτό γίνεται παντού, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, είτε λέγεται Ισπανία, είτε λέγεται Γερμανία», ισχυρίστηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Απέχω καθώς μου το απαγορεύει η δικαιοσύνη και αυτό το σέβομαι. Έχω… κρυώσει με αυτά που βίωσα», σχολίασε για την εμπλοκή του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ-1:


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: