Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Προπονήθηκε ο Ντάρντεν!!

Την πρώτη του προπόνηση σε φουλ ρυθμούς πραγματοποίησε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ύστερα από τον τραυματισμό του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Νεπτούνας.

Προπονήθηκε ο Ντάρντεν!
Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Τρεμέλ Ντάρντεν! Ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας (28/10), οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Τρίτη (28/10) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής (31/10) κόντρα στη Νεπτούνας, με τον Αμερικανό φόργουορντ να παίρνει κανονικά μέρος, δείχνοντας να έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στο χέρι.

Έτσι, μετά από αρκετό καιρό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν καλό λόγο για να… χαμογελούν, καθώς με την επιστροφή του Ντάρντεν στις προπονήσεις, ο Μίλαν Τόμιτς θα έχει άλλη μία λύση για τη θέση «3», αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αργήσει ακόμα να επανέλθει, ενώ κάθε άλλο παρά καλή είναι και η… κατάχρηση του Ματ Λοτζέσκι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το επίσημο ντεμπούτο του Αμερικανού φόργουορντ δεν θα γίνει κόντρα στη λιθουανική ομάδα, αλλά όπως κι να έχει αυτό δεν πρόκειται να καθυστερήσει για πολύ ακόμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: