Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Εκτός ο Περέιρα!!

Χωρίς τον Φακούντο Περέιρα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, λόγω μικροεπέμβασης που έκανε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Εκτός ο Περέιρα
Απών από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου θα είναι ο Φακούντο Περέιρα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε μικρή οδοντική επέμβαση το βράδυ της Δευτέρας και σήμερα (28/10) δεν μπόρεσε να προπονηθεί, λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολούθησε.

Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή εναντίον της Βέροιας έκαναν ειδικό πρόγραμμα και οι υπόλοιποι ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Η αποστολή για το ματς θα ανακοινωθεί -όπως συνηθίζεται- μετά το καθιερωμένο ξεμούδιασμα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης στην Τούμπα. Εντός αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος επέστρεψε χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μεγάλη ανάγκη να φύγει με το… τρίποντο από το ματς με τους Ηπειρώτες, καθώς στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: