Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Εκτός η βασική τριπλέτα...!

Οι Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς και Τόμας είναι τρεις (ενδεκαδάτοι με Πανιώνιο) από τους έξι απόντες του Λεβαδειακού για το ματς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Δείτε αναλυτικά την 18άδα του Σάββα Παντελίδη.

Εκτός η βασική τριπλέτα...
Έτοιμος και με την ψυχολογία στα ύψη θα τεθεί αντιμέτωπος την Τετάρτη (29/10) με τον Πλατανιά στο Κύπελλο ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει αρκετές αλλαγές στην αποστολή του σε σχέση με αυτή της επικράτησης με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε να αφήσει έξω από τα πλάνα του τους Γεωργιάδη, Βούκσεβιτς και Τόμας, που έπαιξαν βασικοί κόντρα στους «κυανέρυθρους», όπως και τους Νικολακάκη, Παππά για να πάρουν ανάσες.

Παράλληλα, ο τεχνικός τον Βοιωτών είδε τον Μάντζιο να συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (28/10) και αναπόφευκτα το προφύλαξε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η 18άδα του Λεβαδειακού:

Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Πίντερ, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Μαχαίρας, Γκόμεζ, Αποστολόπουλος, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Σάντσες, Ορτέγκα, Γιακουμάκης, Μπορνταγκαράϊ και Σοτέλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: