Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Έκπληξη με Παπάζογλου!!

Στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για το ματς του Ατρόμητου με τον Πανθρακικό τέθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, ενώ υπήρχε η εκτίμηση ότι θα μείνει εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε ο Ελίνι Δημούτσος.

Έκπληξη με Παπάζογλου
Το όνομα του Θανάση Παπάζογλου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά των ποδοσφαιριστών που γνωστοποίησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο ότι θα πάρει μαζί του για το ματς της Τετάρτης (29/10, 15:00), Ατρόμητος-Πανθρακικός, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Ο 26χρονος επιθετικός αποθεραπεύτηκε, όπως και ο Φάμπιο, ενώ πριν την προπόνηση της Τρίτης θεωρούταν σχεδόν σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το προσεχές ματς. Εκτός είναι ο Ελίνι Δημούτσος, που υπέστη διάστρεμμα την Δευτέρα.

Το πρωί της Τετάρτης οι Τσέναμο, Νάστος, Ναπολεόνι, Δημούτσος που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

Μπρίτο και Κούρος θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί σε ποιο σημείο βρίσκεται η αποθεραπεία τους και θα συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Λημνιός, Παπασπύρος, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές,, Γκαρσία, Παπάζογλου, Εγκουέμ, Αγκουαζί, Γεωργίου, Καραμάνος, Τάτος, Ούμπιντες, Θεολόγου, Φάμπιο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: