Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Σηκώθηκε… απ’ τον τάφο η Λίβερπουλ!!

Ως το 86’ του ματς με τη Σουόνσι η Λίβερπουλ πήγαινε για μια ακόμα κηδεία. Η… ανάσταση όμως του Μπαλοτέλι κι ένα γκολ του Λόβρεν σε νεκρό χρόνο, έφεραν μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στο Λιγκ Καπ (2-1)!

Σηκώθηκε… απ’ τον τάφο η Λίβερπουλ! (video)
Πήγε στον άλλο κόσμο… και γύρισε η Λίβερπουλ!

Την ώρα που φαινόταν ότι οι «κόκκινοι» θα προσέθεταν ένα ακόμα κάζο στο φετινό παθητικό toyw, έδειξαν χαρακτήρα κι έφτασαν σε επική ανατροπή κόντρα στη Σουόνσι (2-1)!

Το γκολ του Έμνες στο 65’ είχε παγώσει το «Άνφιλντ» και το είχε προετοιμάσει για νέα γκέλα, ωστόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι αποφάσισε -έστω κι αργά- ν’ απαντήσει στο (δικαιολογημένο) κράξιμο που δέχεται.

Μπαίνοντας αλλαγή λοιπόν στο 79’, ισοφάρισε στο 86’ και προετοίμασε το έδαφος για το θρίλερ των καθυστερήσεων. Εκεί όπου πρώτα αποβλήθηκε ο Φερνάντες με απευθείας κόκκινη κι έπειτα ήρθε ο Λόβρεν για να λυτρώσει την ομάδα του Ρότζερς και να τη στείλει στην επόμενη φάση.



Το ίδιο κατάφερε βέβαια -αν και επίσης αγχώθηκε- η Τσέλσι. Το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά σε οκτώ μέρες (μετά απ’ αυτά με τη Μάριμπορ για το Champions League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα) φάνηκε ότι θα δώσει την πρόκριση στους παίκτες του Μουρίνιο επί της Σριούσμπερι. Ο Μάνγκαν ωστόσο ισοφάρισε και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Γκράντισον στο τέλος για ν’ αποφευχθεί η παράταση με ομάδα της League Two (2-1).



Αντίθετα, η Φούλαμ δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει -όχι τον αποκλεισμό, αλλά ούτε καν τη συντριβή! Διότι η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη (που έμεινε στον πάγκο) προηγήθηκε με δυο γκολ του Ντεμπελέ, ωστόσο στη συνέχεια έγινε παιχνίδι στα χέρια της αντιπάλου της, που την κέρασε πέντε γκολ μέσα στο σπίτι της (5-2)!

Όσο για την έκπληξη της βραδιάς, την πέτυχε η Μπόρνμουθ που λύγισε 2-1 τη Γουέστ Μπρομ και την πέταξε εκτός θεσμού, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άφησε… στον τόπο τη Μίλτον Κέινς Ντονς, γυρίζοντας το ματς και πανηγυρίζοντας την πρόκριση με δυο γκολ του Χίγκτον από το 86’ κι έπειτα (2-1)!


Το πρόγραμμα του 4ου γύρου του Λιγκ Καπ

Τρίτη, 28/10

Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ 2-1
(49’ Κέιν, 87’ Γουίλσον - 85’ αυτ. Έλφικ)

Μίλτον Κέινς Ντονς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2
(67’ πεν. Αφόμπε - 86’, 90’+3’ Χίγκτον)

Σριούσμπερι-Τσέλσι 1-2
(77’ Μάνγκαν - 49’ Ντρογκμπά, 81’ αυτ. Γκράντισον)

Φούλαμ-Ντέρμπι 2-5
(27', 45' Ντεμπελέ - 45'+2' Μάρτιν, 47’ Ράσελ, 54’, 65 Ντόκινς, 62’ Χέντρικ)

Λίβερπουλ-Σουόνσι 2-1
(86’ Μπαλοτέλι, 90’+5’ Λόβρεν - 65’ Έμνες)

Τετάρτη, 29/10 (21:45)

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ
Στόουκ-Σαουθάμπτον
Τότεναμ-Μπράιτον *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: