Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Χτυπάει» το παιδί-θαύμα ο Άγιαξ!

Πληροφορίες από τη Νορβηγία αναφέρουν πως το 15χρονο «αστέρι», Μάρτιν Έντεγκααρντ αναμένεται να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Άγιαξ. «Αν είναι να διαλέξει, να διαλέξει εμάς», είπε ο Ντε Μπουρ.

«Χτυπάει» το παιδί-θαύμα ο Άγιαξ
Από στόμα σε στόμα, η φήμη του Μάρτιν Έντεγκααρντ ολοένα και μεγαλώνει, με τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως (συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) να φημολογούνται πως ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Παρόλα αυτά, το πρώτο χέρι στην υπόθεση του 15χρονου επιθετικού μέσου φαίνεται πως έχει ο Άγιαξ, καθώς όπως αναφέρει ο Τύπος της Νορβηγίας, ο νεαρός διεθνής έχει συμφωνήσει να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Αίαντα στο Άμστερνταμ.

Μάλιστα, ο Φρανκ Ντε Μπουρ είχε τοποθετηθεί επί του θέματος εντός της εβδομάδας, τονίζοντας πως η Ολλανδία είναι ο κατάλληλος προορισμός για τον μικρό.

«Αν είναι να διαλέξει, να διαλέξει εμάς. Εδώ, ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα πάρει την ευκαιρία του. Αν διαλέξει την Αγγλία, δεν θα πάρει πολλές ευκαιρίες. Στη Μαδρίτη δεν θα τον περιμένουν. Θα τον δώσουν δανεικό και θα περάσει πολύ καιρός για να πάρει την ευκαιρία του. Με εμάς θα έχει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Άγιαξ.

Όπως και να έχει πάντως, ο Έντεγκααρντ δεν είναι σε θέση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι να συμπληρώσει τα 16 στις 17 Δεκεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: