Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Ξενιτεύεται» για την Μπάμπεργκ!

Προφορική συμφωνία φέρεται πως έχει με την Μπάμπεργκ ο Τζόσουα Σιπ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τουρκ Τέλεκομ. Δείτε τους αριθμούς του 28χρονου Αμερικανού τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.

«Ξενιτεύεται» για την Μπάμπεργκ
Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως έχει στα… σκαριά η Μπάμπεγκ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Τζόσουα Σιπ.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Αμερικανός ήταν ελεύθερος όλο το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Τουρκ Τέλεκομ, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 11.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά αγώνα στο περυσινό τούρκικο πρωτάθλημα.

Φυσικά, ο ύψους 1.96 γκαρντ-φόργουορντ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Τουρκία και με τη φανέλα των Αναντολού Εφές και Γαλατασαράι τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με την πρώτη, ο Σιπ είχε 10.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα, ενώ με την άλλη είχε συνολικά 10.4 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, δείχνοντας πως μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: