Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Σχεδόν μία… ενδεκάδα εκτός!!

Χωρίς εννέα παίκτες του ρόστερ του θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στον προσεχή αγώνα του Κυπέλλου ενάντια στην Βέροια. Επιστρέφει στην αποστολή ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Δείτε την 19άδα του Δερμιτζάκη.

Σχεδόν μία… ενδεκάδα εκτός
Πολλές αλλαγές έχει η αποστολή του Εργοτέλη για το ματς της Τετάρτης (29/10) κόντρα στην Βέροια στο Κύπελλο, συγκριτικά με αυτό του Σαββάτου (25/10) ενάντια στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίμησε να αφήσει εκτός τους Γκέντσογλου, Τζανακάκη, Παμλίδη, Χαντί, Νόσκοβιτς και Κούτρη, προκειμένου να τους ξεκουράσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι ξανά στην διάθεση του προπονητή του.

Επιπλέον, σταθερά στο «απουσιολόγιο» του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι Άλαν, Μέγι και Φίντελεφ. Ο δεύτερος ωστόσο, έδωσε κάποιες αφορμές για χαμόγελα, διότι γυμνάστηκε εκ νέου ατομικά μεν, σε αυξημένους ρυθμούς δε.

Αναλυτικά η 19άδα του Εργοτέλη:

Τσέρνι, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπρούνο, Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Κούρεζ, Παντελάκης, Γιουσούφ, Ρέντζας, Μπουρσέλης, Σαϊνάτι, Λυκογιάννης, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς και Μπαμ Μπαμ.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (28/10) στον Εργοτέλη, ήταν διάρκειας μίας ώρας και τριάντα λεπτών και περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με μπάλα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: