Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Γλύτωσε τα μπλεξίματα ο Μπαλοτέλι!!

Την έβγαλε «καθαρή» ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ παρ’ ολίγο να έχει μπλεξίματα με την αστυνομία εξαιτίας ενός περιστατικού στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε τι έγινε.

Γλύτωσε τα μπλεξίματα ο Μπαλοτέλι!
Είναι και αυτό μια τέχνη. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει ξεχάσει να επιδεικνύει το ποδοσφαιρικό ταλέντο –που ομολογουμένως έχει- και τότε μπλέκει σε διάφορες περιπετειώδεις καταστάσεις, αυτό είναι σίγουρα ικανότητα. Εφόσον βέβαια παραμένει στην επικαιρότητα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αν και δεν έχει ξεφύγει από τον κακό του εαυτό του στην Λίβερπουλ, κερδίζει πάντα με το… ψωμί του μπόλικα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή τη φορά γλύτωσε τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη!

Με ανακοίνωσή τους, οι αστυνομικές Αρχές γνωστοποίησαν ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν κυρώσεις στον επιθετικό της Λίβερπουλ για το συμβάν με τη γυναίκα που έβγαζε φωτογραφίες το αυτοκίνητό του.

Για να θυμηθείτε τι είχε συμβεί ο Ιταλός φορ ξέσπασε σε μια γυναίκα, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτη για το Champions League, η οποία φωτογράφιζε τη Ferrari του.

Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία έκαναν μάλιστα λόγο πως ο ποδοσφαιριστής την απείλησε σε έντονο ύφος. Τελικά, η γυναίκα αποφάσισε να μην κάνει επίσημη καταγγελία και όπως ανέφεραν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές, το θέμα θεωρείται λήξαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: