Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα τα πράγματα στην Αθήνα»

Συγκέντρωση για 40 λεπτά ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα τα πράγματα στην Αθήνα»
Κάθε άλλο παρά καλές αναμνήσεις έχει η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ από την τελευταία της επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

«Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Την τελευταία φορά που παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, ήταν πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά, κάτι που δεν έχουμε κάνει στα τελευταία ματς. Παίζουμε πάντα με σκαμπανεβάσματα και εάν θέλεις να κάνεις ένα καλό παιχνίδι, θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά», ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ογκούζ Σαβάς από τη μεριά του τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα, με φοβερούς οπαδούς που δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα στην Αθήνα. Αλλά, εμείς νικήσαμε στα πρώτα δύο ματς και θέλουμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Εάν παίξουμε έξυπνα και δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, τότε πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: